Benicarló es prepara per al Mercat Gastronòmic de les Jornades del Polp

Compartir

Dissabte 5 d’octubre, els 17 establiments que participen en les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja oferiran les millors propostes gastronòmiques en una intensa jornada que s’allargarà de les 12.00 a les 23.00 hores

La Regidoria de Turisme de Benicarló està ultimant els detalls del Mercat Gastronòmic que se celebrarà aquest dissabte en el marc de les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja. Una cita que reunirà 17 establiments de tot Benicarló i que, a més, inclourà una àmplia programació musical al llarg de tota la jornada.

La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha explicat que «la nostra idea era apostar per un canvi de format de les Jornades del Polp i donar-li més rellevància a la Festa, i amb aquest Mercat Gastronòmic crec que aconseguirem una proposta més atractiva i, a més, podrem arribar a un públic més ampli».

El Mercat començarà a les 12.00 i s’allargarà fins a les 23.00 hores, tot i que l’oferta gastronòmica es concentrarà de 12.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00 hores. Durant tot el dia, s’ha programat una àmplia programació musical que comptarà amb l’actuació de Rock’adelic (a les 12.00h) i Timeless (a les 21.00 hores), per a tancar la jornada. I de 16.00 a 20.00 hores també hi haurà ‘tardeo’ i sessió de dj i música en directe.

La compra i el pagament de les racions es farà directament als establiments participants, mentre que les begudes s’adquiriran a la barra habilitada.

A partir de dilluns 7 d’octubre i fins al 3 de novembre, la Festa del Polp continuarà amb les Jornades Gastronòmiques als restaurants, que oferiran una àmplia varietat de propostes amb el polp a caduf i el peix de llotja com a ingredients principals

Noticias Relacionadas