Del 12 al 19 de juliol tens una cita amb la cultura i el comerç a Benicarló

Compartir

Baix el paraigua de la marca ‘Benicarló en Vetla‘, del 12 al 19 de juliol Benicarló viurà una setmana intensa i plena d’activitats per a tots els gustos i edats que començaran amb la Nit del Comerç, el 12 de juliol, continuaran, el dissabte 13, amb la tradicional Nit en Vetla, i finalitzaran amb el cicle de concerts Polièdric, que s’allargarà del 15 al 19 de juliol.

Així ho han anunciat els regidors d’Arts Escèniques, Carlos Delshorts, i de Comerç, Sonia Foix, que han destacat que «aquesta proposta conjunta suposarà importants beneficis per a Benicarló, tant a nivell comercial com cultural» i han assegurat que «contribuirà a crear un ambient dinàmic, vibrant i atractiu tant per als veïns com per als visitants».

La programació començarà divendres 12 de juliol amb la Nit del Comerç, amb descomptes i ofertes especials en més de 40 establiments de Benicarló. La jornada començarà a les 20.00 hores i finalitzarà a les 24.00 hores i comptarà amb la participació de la Unió de Comerços, l’associació Restauració Benicarló i el Mercat, a més d’altres entitats locals que col·laboraran en la dinamització comercial de la jornada.

Els carrers estaran ambientats amb música en directe i activitats infantils que contribuiran a promocionar les ofertes dels establiments.

L’endemà dissabte, 13 de juliol, serà el torn de la Nit en Vetla, que arribarà ja a la 12a edició. Enguany, la nit més màgica de l’any oferirà sis espectacles de teatre de carrer amb propostes de primer nivell de teatre itinerant, música i circ. Els espectacles es repartiran entre el centre de la ciutat, el claustre del Mucbe, els Jardins del Mucbe, la façana de l’Ajuntament o la plaça de Sant Bartomeu.

I la tercera de les propostes, el cicle de música Polièdric, arribarà del 15 al 19 de juliol amb cinc concerts de músiques de tots els estils: des del rock del Da Capo String Quartet fins a la música electrònica de Sense, la música tradicional mediterrània d’Orígens o un tribut a David Bowie a càrrec de David Amills i Jaume Vilaseca.

L’última actuació anirà a càrrec de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, que oferirà el tradicional concert de música de cinema.

A més, durant tota la setmana, el centre de Benicarló i els edificis més emblemàtics estaran decorats amb una il·luminació especial. I els dies 12 i 13 de juliol, el espais museístics obriran en horari especial: el Mucbe (de 17.00 a 22.00 hores), l’Edifici Gòtic (de 19.00 a 22.00 hores), la Casa Santa Càndida (de 19.00 a 22.00 hores) i l’Antiga Presó (de 19.00 a 22.00 hores).

Noticias Relacionadas